Първоначално публикувано от DJ
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сбъдната мечта
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЯ дай снимка на сегашната, да видим колко е зле всъщност.92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщениеСнимка ще направя утре стига да мога, иначе Боби я кажи знаеш ли приблизително цената на цилиндърчетатаAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЧе тя не е ли с дискове отзад?92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
Comment
-
еии Драго айде и от мен да ти е честита колицата и много безаварииниhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Ами ако се чудите кой е каръка на раздела........да това съм аз.
Преди около 2 часа излзиам с 33-ката да се повозя и спирам да налея малко бензин наливам сядам подавам на контакт вс. ок опитвам да запаля .... нъцкиколата си седи на контакт лампите светят просто ключа механично не иска да се премести в положение да завърти стартера, много се изложих
викнах баща ми той ме дръпна с Пасат-та и запалих и се прибрах много опозорен......и от яд още докато беше студена я изфорсирах до прекъсвач........в следствие на което подмириса на нещо странно.........идеи, мнения,препоръки?!?
ПП: Ще помоля колегата който си търси кой да си погребе 33-ката да не ме занимава с глупости ами да си лудува сам на воляLast edited by DJ; d.m.y г., 17:49.92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
Comment
-
Сега ни караш да хвърляме боб!
Аз се сещам за хлавав ремък!
Да казват и останалите!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСега ни караш да хвърляме боб!
Да казват и останалите!
аз имах такъв случай с една вектра сменихпатрона на клщча и всичко е окhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСега ни караш да хвърляме боб!
Да казват и останалите!
---------- Post added at 17:51 ---------- Previous post was at 17:50 ----------
Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщениетои казва че клщча не иска да се завърти поне до колкото аз разбрах
аз имах такъв случай с една вектра сменихпатрона на клщча и всичко е ок92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщениеНе колега на самия ключ за запалването не стига механично до положението да завърти стартера
---------- Post added at 17:51 ---------- Previous post was at 17:50 ----------
точно така самия ключ, е..си филмаhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАбе за ключа е ясно!Аз говорех за миризмата!
Иначе за ключа трябва ключар, а трудно ли се разглабя, дали ще успея сам в смисал много съм далеко технически от нещатаLast edited by DJ; d.m.y г., 20:09.92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
Comment
-
то моя го разглобих пред полицията на Серрес и бях задръстил движението,ама на мене ми хващат ръцете,щото с това се занимавам!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment